//receptes: vegānās pankūkas ar spinātu-zilā siera mērci un camembert, karamelizētu valriekstu-bumbieru topiem

šajā reizē-esmu priecīga par sadarbību ar Dāņu ražotāja-Castello sieriem. īstenībā tā ir neliela atkāpe no bloga koncepcijas, jo līdz šim visas receptes ir tikai raw vai vegan, bet tā kā man ļoti garšo siers un arī ikdienā es to ēdu, biju priecīga un uzreiz arī piekritu. +lai arī ne visi, daži no Castello sieriem ir arī bioloģiski sertificēti, kas mums ir svarīgi. svētkos gribas ko īpašu un tieši tāds arī ir katrs no Castello sieriem, kuru piedāvājums ir dikti plašs , un katra dažādā nianse paver jaunu garšu sajūtu, apmierinot citas garšu kārpiņas kā iepriekš..  tādēļ šonedēļ publicēšu divas receptes un upene facebook lapā jūs varat piedalīties arī GIVE AWAY konkursā! bet es šoreiz dalos ar vegānu pankūku recepti, ko noteikti ir vērts pamēģināt ar saldo un sāļo topu variācijām, šoreiz ar Camembert un Castello Danablu sieriem.. lasīt vairāk: