//dzīvesstils: vērtīgie sparģeļu asni-kā pareizi tos izvēlēties un pagatavot

Ferry-Building-Farmers-Market-Asparagus-and-Flowers.jpg

pirms kāda laika, kad ieliku salātu recepti ar sparģeļiem, solījos, ka uzrakstīšu citā ierakstā-kādēļ tie ir tik īpaši un vērtīgi! ..tagad ir pēdējais laiks to vēl izdarīt, jo viss tik ātri iet uz priekšu..sparģeļu sezona un īstais laiks beidzas jūnijā.. tirgū parādās arvien vairāk jaunu un svaigu dārzeņu.. arī augļu, kas atgādāti no dažādākajām pasaules vietām un atliek vien atminēt  to audzēšanas tehnikas vai ļauties smaržai, skaistumam un akli to nopirkt!.. ir jābūt piesardzīgiem un tas vien, ka iegādājāmies vai aizgājām uz tirgu nevienmēr garantē, ka viss ir dabīgs un labs!..arī izvēloties un gatavojot sparģeļus ir jābūt zinošiem un jāpievērš uzmanība vairākiem nosacījumiem!.. lasīt vairāk: